info opstart 1 juli

Beste ouders en zwemmertjes,

Zonder tegenbericht van het zwembad, start de zwemschool terug vanaf nu woensdag 1 juli . De zwemgroep waarin jullie zoon/dochter zwemt, vinden jullie terug op de zwemkaart. Als jullie toch twijfelen mogen jullie steeds een berichtje sturen naar Marisol of Karen.

ZwemgroepenMaandagWoensdagVrijdagZondag
Kikkers luik 115u-16u9u-10u
Kikkers luik 216u-17u10u-11u
Eendjes luik 117u-18u11u-12u
Eendjes luik 217u-18u11u-12u
Walvissen18u-19u12u-13u
Orkas18u-19u12u-13u

De vervaldata van de zwemkaarten wordt verlengd met 4 maanden. Dit wordt voor jullie aangepast als jullie zoon/dochter komt zwemmen.

We hadden al contact met het zwembad, maar kregen nog geen verdere praktische info i.v.m. de douches, de kleedkamers, het gebruik van de tribunes,… Van zodra we hierover meer weten volgt er uiteraard nog een nieuw bericht.

Juf Karen zal voorlopig nog niet in het zwembad aanwezig zijn. Haar dochter is een zware risicopatiënt en zij moet voorlopig al tot 31 juli in haar gezinsbubbel blijven. Van zodra er een go is van de kinderarts, is zij terug aanwezig.

Er komen 2 nieuwe zwemjuffen tijdens de zomermaanden ons team versterken. Juf Celina, die voor velen van jullie gekend is en juf Lynn.

We hopen op een vlotte opstart‼‼!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.