Renéke

Hey allemaal !

Ik ben Renéke, 19 jaar, studente, scoutsleidster en Animator. Op mijn 3 jaar begon mijn zwemavontuur en bij wie anders dan bij Marisol, dit was toen nog te Sint-Gillis-Waas in een klein zwembadje, ik ben mee verhuisd naar Verrebroek en uiteindelijk naar Wachtebeke.    

      

Ik werd alleen meer gebeten door de sport en ben uiteindelijk onder de vleugels van Marisol begonnen met competitie zwemmen bij Mega. Samen met mascotte Big Brother op zwemstage, deelnemen aan wedstrijden van “krokodil-wedstrijden (PACO wedstrijden) tot het Belgisch jeugdkampioenschap, alleen maar fijne herinneringen. Op de leeftijd van 12-13 jaar ben ik stilletjes uitgebold en uiteindelijk gestopt met zwemmen. En ja je leest het goed, een goeie 10 jaar heb ik gezwommen bij Marisol. Hierna heb ik tal van andere sporten uitgeprobeerd maar op een of andere manier hield ik nooit vol.

Ik viel altijd terug op het zwemmen en de herinneringen. Nu heb ik ondervonden dat dit diep van binnen, laat ons eerlijk zijn hoe hard ik ook gevloekt heb in dat water, een passie is. En zo als je nu ziet ben ik terug gekeerd en sta ik met veel plezier en bewondering als vrijwilliger aan de zijde van Marisol.