AFSPRAKEN PRIVE-LESSEN

Beste Ouders, afspraken zijn er om nageleefd te worden, toch ???
Ik moet bijna dagelijks vragen om deze 3 afspraken na te leven. Zo jammer ,want ik word op de vingers getikt vanuit de directie en personeel zwembad .
Om jullie kinderen privé te laten zwemmen in een afgehuurde baan en officiële
instelling zijn er voor mij ook vanuit het zwembad duidelijke richtlijnen !
Ben ik een moeilijke  zwemcoach …..
Veel Ouders / Grootouders  brengen mij in een lastige situatie hierdoor
Ik zou graag mijn werkplaats behouden en jullie kinderen kunnen blijven lesgeven 🙏🏻

Afspraken privé zwemlessen

Jullie melden zich eerst aan de kassa op het afgesproken uur en zeg dat je privé les volgt bij Marisol Aquaspirit ,daar hoef je voor je zoon/dochter niet te betalen.

Als je als ouder, of andere familie leden wil meezwemmen moet dit wel betaald worden.

De eerste les wordt de cursus van 330 euro voor tien lessen van een half uur aan mij cash betaald (annulatievoorwaarden zie website, tarieven ) of  je kan ook een overschrijving doen op het NR  BE53 7370 0857 5853  (  eerste les graag bewijs van overschrijving meebrengen aub )

Ik zie jullie aan de douche 50 m bad, niet het klein bad ! (als je zelf niet mee zwemt kan enkel 1 persoon met sportkledij ( T-shirt korte mouwen en short boven de knie !!! )  mee in het zwembad , anders kan je de zwemlessen boven volgen in de tribune.

Gelieve zich aub aan deze gemaakte afspraken te houden zodat ik geen problemen krijg met personeel en de directie, vooral afspraken kledij!!

Ik dank jullie alvast voor de inschrijving en goede samenwerking.


7. Privélessen
WAT BIJ ANNULATIE?
Indien u belet bent, kan u uw afspraak tot 24 uur op voorhand kosteloos annuleren.

Alles heeft zijn voor en zijn nadelen. Als je je zwemles tijdig annuleert zijn er geen kosten aan verbonden.
Toch merk ik de laatste jaren dat er in een lessenreeks regelmatig (tijdig) geannuleerd wordt. De zwemlessen hebben daar een negatieve invloed op waardoor ik geen progressie kan maken.
Hierdoor moeten ook kindjes die op de wachtlijst staan nog langer wachten op een plaatsje.
Lieve ouders, gelieve hier ook rekening mee te houden wanneer u uw les annuleert.

WAT BIJ AFWEZIGHEID ZONDER VERWITTIGING of laattijdig annuleren?
Tot onze spijt worden we meer en meer geconfronteerd zwemmers (ouders) die hun afspraken niet naleven en nalaten ons te verwittigen. Hierdoor lijd ik aanzienlijke economische schade. Het is juridisch volkomen legaal hiervoor een forfait tot schadeloosstelling te vragen. Daarom wensen wij duidelijke afspraken te maken. Een afspraak kan kosteloos tot 24 uur (ongeacht de reden van afwezigheid) op voorhand geannuleerd of verzet worden. Bij duidelijk niet naleven van de afspraken wordt een forfait van 33 euro per gereserveerd half uur gerekend. Wij hopen op uw medewerking en begrip.

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 0 reviews