Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 75 reviews
 by Cynthia Clotman
Leren zwemmen met trauma in 10 lessen

Zeker een aanraden, jong of oud het maakt niet uit!!

Ik ben Cynthia 18 bijna 19 en had al van kinds af aan een trauma over alles wat met zwemmen te maken had. Nu werd ik wel verplicht om te zwemmen omdat ik graag leerkracht lager onderwijs wil worden, want voor je het hele jaar start moet je eerst 200m aquatisch ademen kunnen.. Dat was een probleem want 1; ik heb een trauma op zwemmen, 2; ik kan dus niet zwemmen en 3; laat staan dat ik kan aquatisch ademen...

Ik begon te panikeren omdat dit echt mijn droom is, en toen zei mijn vriend dat hij mij had ingeschreven voor zwemlessen bij Marisol. Een week later konden we gaan, natuurlijk ik vol met angst, maar de moment dat ik Marisol zag hielp ze mij al om rustig te worden en een beetje te wennen aan het water.

De eerste zwemles was zenuwslopend voor mij door de trauma, naarmate ik ging (elke week opnieuw) voelde ik dat er minder stress was, ik het liever begon te doen ookal was het toen maar met blokjes,, en hoe vaker Marisol zei dat ze trots op me is, nou ja ik ook mezelf natuurlijk>

Bij les 9 van de 10 heb ik mijn knop van trauma uitgezet en ben ik er voor gegaan samen met Marisol, en oh ja ik was weg IK KON ZWEMMEN. Naargelang ik het opnieuw deed hoe beter het ging, ze was altijd met mij in het water en ik wist dat ik veilig zou zijn als er iets zou gebeuren want Marisol is bij mij.

 by Katrien De Coninck
Top

Vorige zomer startte Nora, amper 3 jaar bij Marisol. De papa en ik zijn beiden geen echte 'waterratten' dus we vonden het belangrijk om onze dochter snel gewend te maken aan een zwembad maar het liefst onder begeleiding van een coach.
De eerste les vertrok Nora met een klein hartje richting het grote zwembad en Marisol maar toen het half uurtje er op zat was het enthousiasme dermate groot dat er wekelijks werd uitgekeken naar de zwemles. Marisol geeft zoveel liefde en warmte aan elk kind (ook al gaat het niet altijd gemakkelijk) dat ze het koude water snel vergeten. Bovendien sterkt zij het zelfvertrouwen bij de kinderen heel erg aan! Op haar kordate, zeer kindvriendelijke manier, haalt Marisol het beste in elk beginnend zwemmertje naar boven. Nora had een paar lesjes terug nog schrik om naar de groepsles te gaan maar nu is ze helemaal klaar om de andere kikkertjes te leren kennen! Tot vrijdag Marisol en Karen

 by Chiel
Super content dat we toch nog mochten komen..

Na ongeveer 30 zwemlessen elders gevolgd te hebben kon Chiel nog altijd niet zwemmen én had vooral heel veel schrik om te zwemmen. Na wat aandringen bij juf Marisol mocht Chiel toch zwemlessen volgen. De rustige aanpak en de juiste techniek zorgden ervoor dat Chiel echt zin kreeg om te gaan zwemmen. De kers op de taart was onze gezinsvakantie: eindelijk konden we als gezin echt genieten in een zwembad. Hij had zijn angsten echt overwonnen en genoot ervan om in het zwembad te plonsen en helemaal alleen heen en weer te zwemmen. Nu start zijn nieuwe avontuur in de Kikker 2 groep. Spannend!
Bedankt Marisol voor de juiste aanpak. Onze tweede zal direct bij u starten :-).

 by Tom - papa van Matteo
Ongelooflijk..

Onze zoon van 7 - met ASS - startte begin juli met een bang hartje de privélessen bij Marisol. Elders boekte hij geen progressie en hij startte dus vanaf 0. Ongelooflijk hoe we hem week na week progressie zagen maken en zagen openbloeien door Marisol haar rustige en geduldige aanpak. Nu eind augustus lukken die arm- en beenbewegingen al bijzonder vlot en zwemt hij aquatisch met nog slechts 3 gewichtjes rond zijn middel.. Met enorm veel goesting start hij volg week in de zwemschool kikkers 2 - topcoach!

 by Mama van Rikki
Bedankt!

Mijn zoontje heeft hele soepele gewrichten, zwemmen leek me de beste sport met het minste kans op verrekking of dergelijke.
Het begin was lastig voor hem, maar Marisol heeft enorm veel geduld met hem gehad, waar ik haar ook heel dankbaar voor ben.
Je merkt dat ze dit doet met passie en het doet deugd om Rikki elke keer iets meer te zien openbloeien!
Heel hard bedankt!

 by Kristof Van Autreve
My first ironman

Man, Oh man, heb ik een verhaal te vertellen!
Ik heb het ongelooflijke geluk gehad om een uitzonderlijke zwemcoach te hebben die mijn zwemcapaciteiten echt heeft getransformeerd en me naar een uitzonderlijk goede prestatie in de Ironman in Frankfurt heeft gestuwd.
Vanaf het moment dat ik Marisol heb ontmoet, wist ik dat ze een meester in haar vak is. Ze straalt een aanstekelijke energie en passie uit, waardoor mijn goesting om beter te doen steeds groeide. Maar ik moet ook eerlijk zijn, vaak heeft ze me uit mijn comfortzone gepusht met enkel en alleen de wil om mijn techniek te verbeteren.
Dank je Marisol!

 by Mama van Majolie en Severien
Waterratjes

4 jaar geleden startte de grote zus aan haar privé zwemlesjes bij Marisol. We hadden al watergewenning gevolgd ergens anders zonder succes.. maar bij Marisol zagen we haar openbloeien.
We hadden hier en daar watergewenning gevolgd met kleine zus maar hun aanpak beviel me en kleine zus niet. Het was gewoon aftellen tot ze eindelijk 3,5jaar was en kon starten bij Marisol. Het was een lastig parcour van vele privé lesjes maar eenmaal ze de klik maakte ging ze met een pijl en vliegtuig er vandoor. Wat een heerlijkheid om haar bezig te zien en geen schrik heeft van water.
Ze leren niet alleen zwemmen bij juf Marisol en haar team. Sterke fysiek,doorzettingsvermogen, werken aan luistervaardigheid,leren beurt afwachten.

 by Freddy Audenaarde
Zwemcoah Marisol

Lieve Marisol weet je nog toen ik met de eerste zwemles begon op 5 september begon amai zo diep hier je zeg even langs de kant zeg en daarna zij tegen mij na de eerste zwemles Freddy weet je wat aquaspirit betekent dan zij dat weet ik niet hoor dan zij we geven nooit dat moet je goed onthouden voor altijd en wat een avontuur hebben we samen mee gemaakt zeg. Met ups and downs en na de laatste zwemles zwom ik drie keer 50 meter maar wat ben ik super fier zeg want ik ben op leeftijd van 63 jaar en heb maar 16 uur zwemlessen gehad ik zal je niet vlug vergeten en wou je nog even laten weten Bedankt om me te leren zwemmen en raad iedereen aan om zwemlessen te volgen bij jou want je bent de beste zwemcoah Marisol

 by Herman
Top instructrice, gericht op het fysieke én het mentale aspect van zwemmen.

Bedankt voor jullie werk met mijn dochter. Het is mooi om te zien hoe ze van schrik en zenuwen voor de zwemles, naar (veel) goesting en enthousiasme is gegaan.

 by Sofie
TOP!

Een jaar geleden is mijn dochter begonnen bij Marisol met de privé-lessen. Toen was ze net 4 jaar. Mijn dochter haar autisme, de DCD, en de ADHD schrikten Marisol niet af. Ook Linde haar waterangst was voor Marisol geen probleem. Waar andere zwemjuffen/meesters zouden hebben afgehaakt, ging Marisol onverschrokken en vol vertrouwen aan de slag. Nu zijn we een dik jaar verder. Op dat jaar heeft Linde niet alleen haar waterangst overwonnen, ze heeft ook haar 25 meter diploma gehaald, en ze is een echte waterrat geworden die enkel het zwembad uit wilt wanneer het zwembad sluit. Ondertussen doet ze zwemschool en zie ik ze tijdens de les popelen en glunderen van plezier. Ze geniet van het zwemmen, van de les, en van Marisol haar aanpak.

Beter dan Marisol haar aanpak wordt het niet. Een krak in haar vak. En ik ben eindeloos dankbaar dat ze mijn dochter niet alleen technisch goed leert zwemmen, maar dat ze haar ook het plezier voor de zwemsport heeft laten ontdekken.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»