Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 67 reviews
 by Herman
Top instructrice, gericht op het fysieke én het mentale aspect van zwemmen.

Bedankt voor jullie werk met mijn dochter. Het is mooi om te zien hoe ze van schrik en zenuwen voor de zwemles, naar (veel) goesting en enthousiasme is gegaan.

 by Sofie
TOP!

Een jaar geleden is mijn dochter begonnen bij Marisol met de privé-lessen. Toen was ze net 4 jaar. Mijn dochter haar autisme, de DCD, en de ADHD schrikten Marisol niet af. Ook Linde haar waterangst was voor Marisol geen probleem. Waar andere zwemjuffen/meesters zouden hebben afgehaakt, ging Marisol onverschrokken en vol vertrouwen aan de slag. Nu zijn we een dik jaar verder. Op dat jaar heeft Linde niet alleen haar waterangst overwonnen, ze heeft ook haar 25 meter diploma gehaald, en ze is een echte waterrat geworden die enkel het zwembad uit wilt wanneer het zwembad sluit. Ondertussen doet ze zwemschool en zie ik ze tijdens de les popelen en glunderen van plezier. Ze geniet van het zwemmen, van de les, en van Marisol haar aanpak.

Beter dan Marisol haar aanpak wordt het niet. Een krak in haar vak. En ik ben eindeloos dankbaar dat ze mijn dochter niet alleen technisch goed leert zwemmen, maar dat ze haar ook het plezier voor de zwemsport heeft laten ontdekken.

 by Stephanie
Beste zwembad ever!!!

Whaaawww, mijn dochter kwam hier terecht en was direct gerustgesteld! Ze leerde zwemmen zoals het moet!
Met veel liefde en geduld door juf Marisol werd haar perfect aangeleerd hoe ze moest zwemmen en ademen onder en in het water!
Al snel had ze haar eerste diploma op zak! Wat volgde door een 2de en een 3de …
De zwemschool en vooral de juffen (Marisol & Karen) zijn top!
Ze weten van aanpak.
Wil je dat je kind echt kan zwemmen! Dan is er maar 1 adres!
Bedankt voor jullie inzet en doe vooral zo verder!
Kan iedereen deze zwemschool aanraden!!!

 by Mylla
Tot in de zwemschool!

Erg bedankt, Marisol, voor alles wat Alexander tot nu toe van u heeft mogen leren!

Sinds de start van de privé lessen heeft Alexander een ware transformatie ondergaan. Hij is nu veel volwassener, meer beheerst en geconcentreerd. Dit alles dankzij uw geduld, vriendelijkheid, professionele aanpak en ware passie voor uw job.

En nu kijken wij uit naar al zijn toekomstige prestaties en successen in de zwemschool 🙂 Tot dan!

Mylla (mama van Alexander)

 by Engels Lisa
1000x dank!

Lieve Marisol (en juf Karen),
Storm leren zwemmen was niet eenvoudig. Na een kort traject bij een andere zwemjuf, kwam snel de boodschap 'dit lukt niet'.... De teleurstelling was enorm. Via via kwamen we bij Marisol terecht en wat een verschil! Marisol heeft begrip, maakt tijd en is fantastisch in omgang met onze zoon die ASS heeft. Na heel wat privélessen, vele uurtjes hard werken, maar het is gelukt, hij kan zwemmen. Daarna wou hij heel graag de zwemschool uitproberen. Hij vond het super fijn! En onze verbazing was groot wanneer hij plots enorme sprongen maakte en na 4 lessen bij de kikkers 1, mocht Storm naar de kikkers 2. Wat een fijn gevoel. Dit gaf zijn zelfvertrouwen een enorme boost. Ook juf Karen is heel lief en begripvol! Kortom, Marisol heeft niet alleen vakkennis, maar ook een enorme goeie band met de kinderen. Ik kan hen alleen maar aanraden! Marisol krijgt iedereen aan het zwemmen, met plezier! GEWOON DE BESTE! 1000x dank!

 by Shriyani Mortier
Zeer professionele zwemjuf

Ik kijk elke week uit om naar de zwemles te kijken van mijn dochter Amani ( 5 jaar). Wat leert ze veel aan elke les! En wat een vooruitgang elke keer. Ik ben vol bewondering en heb veel lof voor deze professionele zwemjuf. Ze is heel intens bezig met haar werk en dat zie je terug in de prestaties van de kinderen. Zeer dankbaar hiervoor!

 by Christiana De Beul
bedankt

Bedankt Marisol voor de fantastische zwemlessen!
Catalina en Emmanuella zijn dankzij jou school echte toppertjes in het zwemmen nu. De beste zwemschool in Vlaanderen!

 by Steven (vader van Max)
zeer professionele aanpak

Juf Marisol heet niet zomaar de toverjuf. Zij kan ook werkelijk toveren!
Haar aanpak is heel gestructureerd, met gezonde discipline en individuele aandacht voor elk kind. Zij geeft de kindjes veel zelfvertrouwen en leert hen de technieken en bouwstenen aan om snel te kunnen vorderen. Blij jou gevonden te hebben!

 by Sarah
Indrukwekkend

Het is gewoonweg indrukwekkend hoe snel onze dochter bijleert bij juf Marisol. We hadden nooit gedacht dat ze na zo een korte tijd (minder dan 3maanden) haar eerste diploma op zak zou hebben.
Ze vertrekt ook steeds met de glimlach richting de lessen.
Super bedankt voor jullie enorm professionele aanpak. Het is indrukwekkend om zien!

Groetjes ,
Sarah (mama van Charlotte)

 by Griet
Super

Wat zijn wij blij dat we voor Marisol kozen.
Onze dochter is op minder dan een jaar tijd van een bang kindje geëvolueerd naar een kind dat vol zelfvertrouwen en zonder enige hulp het diepe zwembad in springt en intussen haar 50m diploma op zak heeft.
Fantastisch om te zien hoe Marisol, en intussen ook de andere juffen, met de kinderen bezig zijn.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»