Nieuwsbrief oktober 2023

Beste ouders en zwemmertjes,

Nu vrijdag 13 oktober 2023 kunnen de eendjes 2 (max 800m), walvissen en orka’s (1500m) brevetzwemmen om 18u30. Uiteraard gaat de gewone les voor de walvissen en de orka’s ook door.

Concreet wil dit zeggen dat de eendjes 2 uitzonderlijk dus ook nu vrijdag om 18u30 kunnen zwemmen om een hoger brevet te behalen. Zij kleden zich om (zelfde regeling dan anders) en brengen hun zwemkaart mee naar het zwembad. In het zwembad kunnen zij samen met de walvissen en orka’s op de muur even wachten tot de les begint.

Verder wil ik ook graag nog even meegeven dat de EENDJES 2 op maandag ook kunnen zwemmen om 18u30. Dit blijkt bij velen nog niet bekend te zijn. 

Tot slot zou ik aan alle ouders willen vragen om rekening te houden met de grote kinderen en pas in de kleedkamer te gaan als het lesuur volledig om is. De eendjes 1 en 2, walvissen en orka’s kleden zich graag om zonder dat er ouders in de kleedkamer zitten . Uit respect en privacy voor hen zou ik dit toch graag nog even vermelden. 

De ouders (vanaf eendjes 1) die hun kind toch willen helpen kunnen daarvoor steeds gebruik maken van de individuele kleedkamers.

Reminder: GEEN zwemschool  van 30 oktober tem 3 november. 

                  WEL zwemschool op zondag 29 oktober en zondag 5 november

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 0 reviews