Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 54 reviews
by Susan Louw on Zwemschool Marisol Aquaspirit
South Africa

Amazing swim teacher

by Willem-Jan Langenskens on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Nog) geen kindje dat bij Marisol leren zwemmen heeft maar zelf veel ervaring met leren zwemmen en Marisol al regelmatig aan het werk gezien... Met haar prachtige manier van omgaan met de kinderen ijzersterke visie en kennis op vlak van (technisch) zwemmen zou ze als een voorbeeld moeten gelden voor álle lesgevers. Een échte aanrader als je wil dat je kind vlot maar op een efficiënte manier leert zwemmen!

by Lynsey Laureys on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Blij dat ik marisol en haar zwemschool heb leren kennen. Als ik fynn nu bezig zie in de zwemschool, ze zal beter kunnen zwemmen dan mij �. Topteam�

by Debby Bauwman on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Meer dan 20 jaar top!

by Petra Van Der Meiren on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Ben had heel veel schrik in het water.
Na 1 seconde was er de klik, het vertrouwen.
Nu staat hij te springen om naar de zwemles te gaan bij zijn juf Marisol.
Jij bent top! Een echte aanrader!

by Eddy Roels on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Stijn is, niettegenstaande het zo veel jaren geleden is, nog altijd heel tevreden dat hij bij jou lessen heeft gevolgd. Hij heeft nog alle bij jou behaalde brevetten in zijn bezit. Van zijn 25 meter tot het brevet van overlevingszwemmen. Top !!!

by Lynn De Wever on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Zie jou nu al verschillende jaren lesgeven en is steeds met evenveel passie en enthousiasme! Zijn weinig zwemjuffen die al kindjes van 3jr technisch perfect kunnen laten zwemmen! Proficiat! �

by Martine Van Kerckhove on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Je bent een topper van een zwemjuf!!!

by Inge Voet on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Marisol is een professionele zwemjuf die elk kindje op een individuele manier leert zwemmen rekening houdend met de specifieke noden en kwaliteiten van het kind. Ze heeft een engelengeduld en is steeds consequent.

by Melissa on Zwemschool Marisol Aquaspirit

Steeds gemotiveerd, ongelooflijk onderwijstalent, ziet waar de fouten zitten van een kind om de zwemtechniek goed aan te leren, houdt vol en laat elk kind op zijn tempo ontwikkelen, geeft gericht les doch streng en rechtvaardig en vooral weet steeds liefde te geven aan het kind waardoor kinderen je snel vertrouwen.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»