Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zwemschool Marisol Aquaspirit
Average rating:  
 63 reviews
 by Engels Lisa
1000x dank!

Lieve Marisol (en juf Karen),
Storm leren zwemmen was niet eenvoudig. Na een kort traject bij een andere zwemjuf, kwam snel de boodschap 'dit lukt niet'.... De teleurstelling was enorm. Via via kwamen we bij Marisol terecht en wat een verschil! Marisol heeft begrip, maakt tijd en is fantastisch in omgang met onze zoon die ASS heeft. Na heel wat privélessen, vele uurtjes hard werken, maar het is gelukt, hij kan zwemmen. Daarna wou hij heel graag de zwemschool uitproberen. Hij vond het super fijn! En onze verbazing was groot wanneer hij plots enorme sprongen maakte en na 4 lessen bij de kikkers 1, mocht Storm naar de kikkers 2. Wat een fijn gevoel. Dit gaf zijn zelfvertrouwen een enorme boost. Ook juf Karen is heel lief en begripvol! Kortom, Marisol heeft niet alleen vakkennis, maar ook een enorme goeie band met de kinderen. Ik kan hen alleen maar aanraden! Marisol krijgt iedereen aan het zwemmen, met plezier! GEWOON DE BESTE! 1000x dank!

 by Shriyani Mortier
Zeer professionele zwemjuf

Ik kijk elke week uit om naar de zwemles te kijken van mijn dochter Amani ( 5 jaar). Wat leert ze veel aan elke les! En wat een vooruitgang elke keer. Ik ben vol bewondering en heb veel lof voor deze professionele zwemjuf. Ze is heel intens bezig met haar werk en dat zie je terug in de prestaties van de kinderen. Zeer dankbaar hiervoor!

 by Christiana De Beul
bedankt

Bedankt Marisol voor de fantastische zwemlessen!
Catalina en Emmanuella zijn dankzij jou school echte toppertjes in het zwemmen nu. De beste zwemschool in Vlaanderen!

 by Steven (vader van Max)
zeer professionele aanpak

Juf Marisol heet niet zomaar de toverjuf. Zij kan ook werkelijk toveren!
Haar aanpak is heel gestructureerd, met gezonde discipline en individuele aandacht voor elk kind. Zij geeft de kindjes veel zelfvertrouwen en leert hen de technieken en bouwstenen aan om snel te kunnen vorderen. Blij jou gevonden te hebben!

 by Sarah
Indrukwekkend

Het is gewoonweg indrukwekkend hoe snel onze dochter bijleert bij juf Marisol. We hadden nooit gedacht dat ze na zo een korte tijd (minder dan 3maanden) haar eerste diploma op zak zou hebben.
Ze vertrekt ook steeds met de glimlach richting de lessen.
Super bedankt voor jullie enorm professionele aanpak. Het is indrukwekkend om zien!

Groetjes ,
Sarah (mama van Charlotte)

 by Griet
Super

Wat zijn wij blij dat we voor Marisol kozen.
Onze dochter is op minder dan een jaar tijd van een bang kindje geëvolueerd naar een kind dat vol zelfvertrouwen en zonder enige hulp het diepe zwembad in springt en intussen haar 50m diploma op zak heeft.
Fantastisch om te zien hoe Marisol, en intussen ook de andere juffen, met de kinderen bezig zijn.

 by Ludy
Super bedankt

Eindelijk kan ik zwemmen , na al verschillende lessen ,heb ik bij Marisol les gevolgd , met als resultaat elke les een beetje beter en na 12 lessen zwem ik alleen . Gewoon fantastisch , nu kan ik eindelijk gaan zwemmen met mij kleinkinderen . Nooit te laat om te leren zwemmen . Marisol is top👍👌👏😍

 by Yenka Rooms
BEDANKT!

Onze dochter heeft net haar lessenreeks afgerond bij juf Marisol.
Via deze weg willen wij haar nogmaals bedanken! Zij heeft ervoor gezorgd dat onze dochter opnieuw haar zelfvertrouwen vond in het water. Ze kijkt er ook enorm naar uit om te kunnen starten in de zwemschool! BEDANKT!

 by Celina druart
Geweldige zwemjuf

Mijn zoontje van 5 volgt zwemles bij Marisol. Ik ben heel erg onder de indruk van haar als juf. Streng en correct, warm en vriendelijk. Heel fijne ervaring, zoon zwemt nu bij de kikkers.

 by Susan Louw
South Africa

Amazing swim teacher

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»