Swimathon ten voordele van kinderkankerfonds op 4 mei 2016

Hallo allemaal,

Ik ben Lynn,  master studente klinische psychologie en ik doe deze zomer voor het derde jaar op rij  vakantiewerk op de kinderoncologie afdeling van het universitair ziekenhuis Gent. Het geeft me steeds veel voldoening om de kinderen daar te kunnen laten lachen en hun verblijf in het ziekenhuis toch wat op te vrolijken. Omdat ik met mijn eigen ogen heb gezien welke fantastische dingen het kinderkankerfonds verwezenlijkt, wil ik graag ook een extra steentje bijdragen. Mijn goede vriendin Marisol, oprichtster van de zwemschool marisol aquaspirit wil me hier graag bij helpen. Traditiegetrouw vindt er jaarlijks een swimathon plaats; vorig jaar was dit ten voordele van TEJO (een organisatie die kinderen en jongeren met psychische problemen helpt). Dit jaar is het de bedoeling dat de zwemmertjes voor mijn project zwemmen. Hoe meer centjes we kunnen inzamelen, hoe beter! Daarom kunnen dit jaar ook volwassen de uitdaging aangaan om op een uur zoveel mogelijk baantjes te zwemmen. Mensen die niet vrij zijn of geen zin hebben om te zwemmen, mogen mij altijd sponsoren, want ook ik zwem uiteraard een uur mee!  Ik hoop dat jullie me allemaal willen helpen om een mooi bedrag te verzamelen; dus graag deze pagina zoveel mogelijk delen en het bericht verspreiden. Alvast hééél hartelijk bedankt!

Wie graag wat meer uitleg over het kinderkankerfonds wil verkrijgen kan steeds hun website eens bekijken: www.kinderkankerfonds.be

Concreet: de swimathon vindt dit jaar plaats op woensdag 4 mei in het zwembad van het sportcentrum Puyenbroeck  te Wachtebeke.

Volwassen zwemmen om: 16u30-17u30

Om te kunnen deelnemen moet u minimaal 20 euro inzamelen en storten op het rekeningnummer van het kinderkankerfonds: BE31 2850 3053 8255 Volwassen gebruiken de mededeling ‘swimathon Lynn’. Voor giften vanaf 40 euro, ontvangt u een fiscaal attest. Vervolgens kan u zich inschrijven door een mailtje te sturen naar Lynn.DeWever@UGent.be met daarin de naam van de deelnemer en in bijlage een betalingsbewijs.

Kinderen zwemmen om: 17u30-18u30

Kinderen van de zwemschool marisol aquaspirit kunnen alsook een vast sponsorbedrag storten op het rekeningnummer van het kinderkankerfonds BE31 2850 3053 8255. Gebruik zeker de mededeling ‘swimathon Lynn – marisol aquaspirit’ of ze  kunnen er voor kiezen om zich per 50m te laten sponseren. Per 50m dat je kind zwemt, wordt er 50 cent sponsorbedrag voorzien, het volledige bedrag dient dan uiterlijk een week na de swimathon gestort te worden met de mededeling ‘swimathon Lynn – marisol aquaspirit’. Voor giften vanaf 40 euro, ontvangt u een fiscaal attest. Info rond de inschrijving en de medaille uitreiking achteraf ontvangt u via mail van Marisol zelf.

Mensen die mij graag extra willen motiveren kunnen me ook steeds sponsoren door een bedrag over te schrijven met de mededeling ‘swimathon Lynn’. Per week krijg ik een overzicht van het kinderkankerfonds, dus op die manier kan ik ook opvolgen hoeveel we al hebben ingezameld. Inschrijven kan tot 26 April!

Verder vindt er tijdens de swimathon een tombola plaats. Bedrijven of winkels die leuke prijzen voor volwassenen of kinderen willen sponsoren, mogen ook steeds contact met me opnemen via Lynn.DeWever@UGent.be